Nog maar 5 dagen - Reisverslag uit Capelle aan den IJssel, Nederland van Devin Kan - WaarBenJij.nu Nog maar 5 dagen - Reisverslag uit Capelle aan den IJssel, Nederland van Devin Kan - WaarBenJij.nu

Nog maar 5 dagen

Door: Devin

Blijf op de hoogte en volg Devin

03 Mei 2008 | Nederland, Capelle aan den IJssel

Hallo allemaal,

Het gaat er nu echt aankomen. Devin gaat naar Evora in Portugal om daar zijn praktijk gedeelte af te ronden van de pilotenopleiding. Ik zal jullie zeker op de hoogte houden met verhalen, foto's en filmpjes van mij in het vliegtuig:D

Het theorie gedeelte is nu eindelijk voorbij. Het was zwaar, saai en vermoeiend gezien het feit ik elke dag om 05.20 mijn bed uit moest en pas rond 19.00 thuis was. Dan was het thuis blokken, want elke 4 maanden waren er examens. De examens heb ik zeker goed afgerond. Mijn gemiddelde over de 14 vakken was een 89%. Net geen 90%, maar ja, je kan niet alles hebben. Ik heb het volgehouden deze 8 maanden en nu is het eindelijk zover: Devin gaat vliegen:D

Ik zal even kort uitleggen hoe ik naar Evora ga, want ik ga er met de auto heen. Mijn rijpartner is Paul, een zeer goede vriend van mij. We rijden samen met nog 2 andere gasten: Niek en Binmiao. Op 8 mei om half 6 begint onze tour naar Evora. We willen in 1 dag naar Bourdeaux rijden en daar overnachten.

De volgende dag rijden we door naar Madrid. Daar blijven we heerlijk 3 nachtjes pitten om uit te rusten van de lange ritten en om gewoon te vieren dat we de theorie gehaald hebben. We hopen zelf even de wedstrijd Athletico Madrid - Deportivo mee te pikken, maar dat zien we nog wel.

Maandagochtend vetrekken wij voor nog 500 km naar het mooie en warme Evora. Daar gaan we eerst een hotel in, maar we gaan zo snel mogelijk op zoek naar een huis(hopelijk met zwembad;)).

Zelf ga ik met Yuri en Kees(twee andere vrienden) in een huis zitten. Deze hebben helaas vertraging opgelopen met de examens en zullen dus 2 weekjes later aankomen in Evora. Ik hoop dan wel al een huis te hebben gevonden.

Nou dit was even kort een inleiding. Ik laat jullie zo snel mogelijk meer weten.

De groeten,

• 03 Mei 2008 - 11:15

Peter Van Kan:

Zet hem op gozer...!!!

Ik ben vreselijk jaloers op je en natuurlijk heel erg trots als vader.
    Je gaat immers mijn levensdroom verwezenlijken. Pak die kans..!

Een hele goede reis, heel veel (studie)plezier en we zien elkaar wel in Portugal.

Pas goed op jezelf...!

• 03 Mei 2008 - 11:50

Dian,:

ik ben onwijs trots op je!

zet hem op hee, en geniet ervan, wss de beste tijd van je leven daarzoo in het oh zo zonninge portugal! ik zal je site in de gaten blijven houden,,

take care,

love, dian

• 03 Mei 2008 - 13:15

Manon:

Schat,
    Heel veel plezier in Portugal!
    Je gaat't vast super naar je zin hebben, heel veel leren en je droom waarmaken.

Ga er lekker van genieten.
    Ik zie je al snel weer:)

Ik hou van je!
    Liefs, Manon

• 03 Mei 2008 - 15:53

Cisca:

Hey Devin

Wat super gaaf je gaat nu echt vliegen.
    Hoop dat het een leuke tijd word. Het zal ieder geval een tijd zijn die je nooit vergeet. Geniet ervan.
    Heel veel plezier en leuk dat je het bij houdt voor de achterblijvers hier.

Groetjes Cisca

• 03 Mei 2008 - 15:56

Fred:

Devin
    Als jij net zo als Erik in het buitenland je verder ontwikkelt maak je dan geen zorgen.
    Heel veel succes.

• 06 Mei 2008 - 10:26

Corrie:

hey Devin
    Heel veel succes in Portugal,wat zul jij een waanzinnige tijd tegemoet gaan en wat ontzettend knap hoe ver je bent met je opleiding in zo'n korte tijd,op deze leeftijd,daar kun je met recht trots op zijn! Het ga je goed en ik ga je site in de gaten houden.

• 07 Mei 2008 - 08:41

Gert:

Als piloot worden je droom is, moet je daar alles voor opzij zetten en zorgen dat je droom uitkomt.
    Ik vindt het geweldig als mensen hun droom laten uitkomen.

Veel plezier in Portugal. (9 maanden lijken heel lang als je er nog heen moet, maar als je terug bent lijkt het al stuk minder, en wat zijn nu 9 maanden op een leven als piloot)

• 08 Mei 2008 - 13:11

Monica:

Goh, wat gingen die laatste paar dagen thuis snel voorbij. Ik hoop dat de reis goed gaat en dat je je gauw ook daar thuis zal voelen. Ik zal je heel erg missen maar 23 july duurt niet zo heel lang (75 nachtjes volgens Manon)dus die komen we ook wel door.
    Maak er wat van daar in Portgual,

Mam

• 08 Mei 2008 - 19:51

Yvonne:

he heel vell sucses dat alles daar mag lukken dikke kus van je tante xxxxxxxxxxxxxxx

• 08 Mei 2008 - 21:15

Geoffrey A.k.a HER:

zolang je maar niet aan het rekenapparaat komt vind ik het best

nee, geintje, heel veel succes met je opleiding!