Ik ben er! - Reisverslag uit Évora, Portugal van Devin Kan - WaarBenJij.nu Ik ben er! - Reisverslag uit Évora, Portugal van Devin Kan - WaarBenJij.nu

Ik ben er!

Door: Devin

Blijf op de hoogte en volg Devin

13 Mei 2008 | Portugal, Évora

Hallo iedereen,

Ik ben er eindelijk en helemaal gesetteld in een hotel. Deze was geregeld door de NLS zelf dus dat is heerlijk. Een zwembad, jacuzzi, fitness en noem het maar op dus ik vermaak me wel.

Hier is het lekker weer 25 graden met wolken maar overwegend blauw. En het word alleen maar beter en beter.

Nu is de vraag wanneer ga je vliegen natuurlijk :)

Nou dat duurt zeker nog 2 weken. Eerst moet ik een soort GroundSchool doen. Dat zijn de dingen van het vliegtuig stampen. Moeilijk uit te leggen omdat ik er ook nog weinig van snap :P

Maarja dat is heel deze week en dan maandag examens waar iedereen altijd voor zakt. Misschien ben ik de eerste die hem haalt :)

Dus dit is ook dan mijn laatste berichtje deze week. Ik ga flink aan de studie en volgende week meer en dan ook foto's van het vliegtuig en hoe het er hier aan toe gaat.

Devin

• 13 Mei 2008 - 16:13

Sanne:

heee buurjongen! (A)

leuuk om te lezen wat je allemaal mee maakt ! je wilt dit ook al zo lang he !

zet hem op! je kan het!

X

• 13 Mei 2008 - 16:17

Stephanie:

Heee Dev!

Zo je bent er een dagje en je moet gelijk al bikkelen. Je moet maar denken nog maar 2 weekjes en dan mag ik vliegen en dan is t zo voorbij. Veel succes met leren voor je examens!

xxx

• 13 Mei 2008 - 16:59

Peter Van Kan:

Valt dat even tegen...
    Dacht je lekker te kunnen gaan vliegen, krijg je alsnog dikke boeken op je bord.
    Nou ja, het hoort er allemaal bij moet je maar denken...

Veel succes met leren !

• 13 Mei 2008 - 18:16

Yvonne:

nou ben blij voor je doe het oke je gaat er voor dikke kus van je tante yvonne

• 13 Mei 2008 - 18:41

Ron En Marjo:

Heey Devin,
    Heel veel succes met weer studeren maar je moet maar zo denken: Geen briefje, geen DEVINAIR.
    kus Ron en Marjo

• 13 Mei 2008 - 20:28

Damien:

He Dev, tuurlijk ga jij hem halen wat denk jij dan!

Maare wel ff foto's maken van die jacuzzi enzo, en natuurlijk wanneer je voor eht eerst vliegt. Vandaag gedanst met Manon, je danst echt anders:P. Ik zal er voor zorgen dat ze alles voor jou onthoudt:P Ik spreek je snel weer. Mzzlss Damien

• 13 Mei 2008 - 20:56

Sven:

S6 dude, je ken et wel en veel plezier daar ;) spreek je laterz wel weer mzzls Boom

• 14 Mei 2008 - 06:01

Manon:

Schatje, Of course ga jij dat examen wel halen. Je gaat gewoon verder met waar je gestopt bent: keihard blokken. Dat kan je als geen ander, dus het moet je lukken lief!:)
    Ik kan niet wachten totdat ik foto's kan zien waar je verblijft en van de reis enzo!
    Liefs en een dikke knuffel&kus
    Manon

• 14 Mei 2008 - 07:53

Gilbert:

Aightt die Devin!
    Zo te lezen gaat alles je prima af, niet waar?
    Ik zag je broer overigens laatst nog in de Albert Heijn en vroeg of het goed ging met je! Hij vertelde van wel en dat je binnenkort zou vertrekken!!

Hoe lang moet je daar eigenlijk verblijven?

Veel plezier en veel succes!!
    LATAAH
    Gilbert

• 14 Mei 2008 - 13:18

Ashley:

hey dev!
    leuk voor je !:d
    ik heb alles gelezen en je droom komt eindelijk uit !
    dat weet ik nog wel van vroeger:P

heeel veel succes met leren enzo je kunt het !

kusje ashley x

• 15 Mei 2008 - 09:47

Monica:

jij dacht ik laat alle boeken thuis, leren is voorbij maar helaas realiteit is anders. Ik weet het bijna zeker nr.6 op de lijst moet vast wel in 1 keer slagen.........
    liefs,

Mam

• 16 Mei 2008 - 10:34

Depje:

Ha lekker ding,
    Uiteraard ga jij het als eerste wel halen, heb er de volste vertrouwen in.
    Ga ervoor enne enjoy your stay at the hotel :)

Kisses Depje